Kacsintgatás

 2009.02.17. 15:56

Kisütött a nap, s ilyenkor olvad le rólam a cucc. Igazi turista módjára begyűjtöttem minden prospektust, és tervezgettem, hogy hova megyek el. Amire most nem jut idő, majd megnézem máskor.

 
Voltam egy opera bejáró túrán, izgalmas volt, az alja elég csúf barna szemcsés kő, mert az amolyan ősi dél-amerikai szín, a teteje meg fehér és tojáshéj színű csempékből áll, kagylót ábrázol végülis. Egy dán ember tervezte, de vmin megsértődött és sosem látta készen. Vagy 20 mió dollár lett végül, de tényleg lenyűgöző! Közelről hatalmas, távolabbról pedig eszméletlen jól néz ki. Belülről egyáltalán nem elegáns, amolyan régi mozi :). De itt állítólag az emberek nem is csiniben jönnek.
 
Az akváriumban is jártam, láttam dugongot, ami vízitehén, kedves bárgyú állat, az elefánthoz áll a legközelebb, salátát falt a víz alatt, olyan másfélméteres kb. Régen a tengerészek őket hihették vsz sellőnek… hát… Lehet hogy mégis mi is nagy előnyökkel indulnánk, ha a Balatonban ismerkednénk :)
Persze cáparajok mindenütt, vagy egy fél órát fetrengtem a földön és lestem, ahogy úszkálnak felettem. Szegény búvárfickót jól megkóstolta egy cápa, most hallottam, hogy a lábát is le kellett vágni :(
A kacsacsőrű emlős egy édes darab! Bájos, mókás, akkora mint a nyúl húsvét után három héttel.
 
Jártam a Harbour Bridge pillérjében fent, de a hídra magára is fel lehet mászni, egy tekintélyesebb összegért, ami természetesen nem volt kiírva, de itt szinte semminek sincs kiírva az ára. Se ilyesminek, se a mulatóban a sörnek, se az abc-ben a csokiknak. Semminek…fura.
 
És mindezek mellett csak pislogtam kifelé a fejemből egy parkban, vagy tébláboltam az utcákon. Szoktam a terepet.
Itt az egész városban klassz, tiszta nyilvános wc-k vannak mindenhol!
 
Az Mc itt a legalja mindennek ahogy néztem, de nem azért mint otthon, nem elvből, hanem tényleg. Ronda hodály, nagy közös asztalok, sportközvetítés, zaj, vá. De van burger, ő itt Hungry Jack :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofc.blog.hu/api/trackback/id/tr25950962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FEmőke 2009.02.18. 19:00:52

Örülök, hogy rászántad magad:)
Ma pont MC előtt az Astorianal, szerinted?:)
No irogass, én meg olvasom.

Fikarc Jutka 2009.02.18. 20:34:53

Nekem a jobb kormányos autó bal oldalt megy, és a piros lámpa villog tetszik nagyon...

Itt szakad a hó, a kerünkbe lakik ELEMÉR, aki egy 250cm-es HÓEMBER, ma már sálat is kapott! :-)

annapanka 2009.02.18. 23:22:12

bébilédi, nekem a dugong, a blogírás és a próbafülkés szeretkezés párhuzama tetszett legjobban:) @:-) Marcsi érted te is:) a víz ápol és eltakar, a fluidum ezen formája is előnyösen torzítja a látványt, nem csak az alkohol és a sötét:) ha visszajössz és nincs szörfös pasi az oldaladon, akkor a partra vetett sellőformáció és a Balatoni dugong taktika lesz a következő kaland implementáció:P

Winterpsy 2009.02.19. 15:50:56

Ha esetleg közelebbről is cápaközelbe kerülnél, az Animal Planetről megtanulható, miként lehet a cápát az orránál finoman cirógatva bekábítani egy "tonikus" állapotba! :) Kár hogy csak néhány percre, és nem érdemes elszúrni a cápaáll simogatást!

BAN 2009.02.21. 09:58:58

Cápahipnózis :) Cs. Zsófi cápa-hipnoterapeuta nem is lenne rossz. De azért tényleg óvatosan, mindig legyen nálad Hungry Jack, ha esetleg a kliens ébren jönne az órára!
Puszi

Börn 2009.02.22. 15:23:51

Hát, igen... Ez egy olyan gyakorlati óra, amiért nagyon sok kredit jár :-)
Viszont javasolnám, hogy inkább édesvízi halakkal próbálkozz, mert amikor hazajössz, nehezen szeded össze a klientúrát :-D

_Kata_ 2009.02.24. 11:21:11

Küldök neked egy képet, remélem, tetszik! :-D
És nagyon várjuk az újabb bejegyzéseket!
Addigis:
kreten.hu/sendemail.php?mid=8398
Remélem, mükszik a link, ha nem, szólj, küldöm máshogy!

Pusz!

juliao 2009.02.26. 11:54:39

Húúú, Zsófi, nagyon örülök, hogy belevágtál ebbe a műfajba! Izgatottan várom további beszámolóidat! Puszii. Juli

zsofc 2009.02.28. 12:46:56

@Börn:
ejj, a hitelesség fontos, s arathatnék a cáparágta jelentkezők közt. Micsoda biznisz!
ajánló: Coupling 2/1 The Man With Two Legs :)
süti beállítások módosítása