Sydney

 2009.02.19. 15:20

A város nagyon klassz, a közepében van egy torony, ami vagy 300 m magas, üveges, s körbe lehet nézni mindenfelé. Innen lehet látni mindent, a rengeteg öböllel cakkozott partot, az épületeket, helyenként egy felhőkarcoló tetején medencét. Japi mondta anno, hogy milyen jó, mostmár nem kell menni Amerikába :)

Mikor végre ragyogott a nap, reggel sétával és fürdéssel indítottunk a bícsen, azért klassz. Eszméletlen klassz!!! Nem lehet mindenhol fürdeni, csak ahol ki van tűzve zászlóval, elég rövid szakaszokon, mert ott figyelnek csak az életmentők. Jobb a béke, de pont ezért ijesztő, h ennyire veszélyes lehet… Egyszer hallottunk szirénát, nagy riadalom, állítólag cápát láttak, ezért kitereltek mindenkit. Igaz engem ez nem zavart, mert mi Atmossal cariocaztunk (köszönöm lyányok :)) és csak a lábamat nyaldosták az óceán hullámai a lemenő napban… :)
 
Egy nap jött egy nagynagy óceánjáró, akkora volt kb. mint egy fekvő felhőkarcoló… hát… én inkább választottam magamnak egy csinos kis yachtot.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofc.blog.hu/api/trackback/id/tr49977644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pétu 2009.07.09. 12:07:23

nem tudom mit szeretnék, de Veled Zsóci beszélgetni néha igen! Ez egy próba.
Még nem olvastam a blogodat, de veszek ki szabadságot és pótolom.pusz
pétu
süti beállítások módosítása