Windex

 2009.02.25. 13:20

Átvettük a lakomat, hát…. kb. képzeljétek el a Bandériumot kétszintesítve, lent konyha-nappali egyben, az egész egy téglalap, a földszintről nyílik, lépcső visz fel, fürdőszoba, hálószoba, falnyi ablak-ajtó, hatalmas erkély! Fullextrás. Naggyon buli lakás!!!!! Jó funkciókat rejt magában, amit egyedül kevéssé tudok kihasználni. Gyertek :(

Addig is tárlatvezetés egyeztetett időpontban lehetséges.
Bár aki egyszer is látott engem már elindulni otthonról, az tudja, hogy miért nem való nekem egy kétszintes kégli… :)
 
112b Maling rd, Canterbury, VIC 3126.
 
Ki kellett nyalni az egészet, úgy volt, ahogy az előző lakó itthagyta… Felteszem, dús fekete haja volt… Lumpicuk, ami a kezemben van, az tényleg az, aminek látszik :)
Hogy a víznek miért van a konyhában petróleum szaga és íze, azt még ki kell derítenem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A környék naggyon jó, puccos kis régi bevásárlóuccácska van a szomszédban, kávézókkal, csokoládé és sajtkereskedéssel, antik üzletekkel.
 
A kicsit bővebb környék olyasmi, mint a XI. kerület kifelé, csöndes széles utcák, széles járda, de a házak 1-2 szintesek csak, s némi pálmafa van a tövükben…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofc.blog.hu/api/trackback/id/tr70977587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása