fotofoto

 2009.10.22. 07:42

Ahoj, jajj, több mint két hónapja nem írkáltam, Az elmúlt héten kirándulni voltam, elrepültünk Adelaidebe, onnan kisbusszal 5 nap alatt be az ország közepébe, körbejártuk az Ulurut, megmásztuk Kata Tjutát és bejártuk a Kings Canyont. A képeken a nagy kő az Uluru, a sokbuckás a Kata Tjuta, a réteges meg a Kings Canyon. Bennem meg egy geológus veszett el. De sebaj, a képek itt láthatóak, csillogtatom fotógénjeimet, de igen jó érzéssel tölt el, hogy kivételesen nem én nyertem a ki a dermesztőbb bajnokságot. A vörös leányzót pár hónapja ismertem meg, s kb hat hete nálam csövezik, igyekszem majd íííírni, de addig is, ayers rock n' roll!!!!!

http://picasaweb.google.com/zsofikarc/Outback?authkey=Gv1sRgCK3kreKk2vS4DQ#

A bejegyzés trackback címe:

https://zsofc.blog.hu/api/trackback/id/tr981466937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goni26 2009.10.26. 10:09:12

...geológus veszett el:)
vigyázz mert minden képért megverlek ha hazajössz!annyira irigy vagyok!

goni26 2009.11.06. 20:09:50

te bezzeg eljönnél velem terepgyakorlatra ammoniteszeket keresni nemúgy mint a többiek.... ugyeee?

juliao 2009.11.24. 14:55:12

Hello Zsófi,

végre valahára behoztam lemaradásomat a blogod olvasásával kapcsolatban, és megnéztem az összes képet!!!! WOW WOW! nem semmi helyeken jártál, komolyan, nagyon bátor vagy hogy így egyedül neki mertél vágni. Csodaszépek a fényképeid. Nekem legjobban az a fehér homokos beach tetszett, ahol igazábol nem is homok van hanem valami más :)

puszi puszi:
óhegyi juli
süti beállítások módosítása